Smoothie-urile, sau sucurile naturale din fructe si legume sunt sanatoase si ofera multe beneficii corpului dumneavostra. Dar de asemenea pot fi daunatoare in ceea ce priveste silueta si kilogramele in plus.

Aici gasiti 4 greseli pe care sa le evitati atunci cand preparati un smoothie.

1. Adaugarea de prea putine legume

Asa cum am mentionat mai sus, adaugati cat mai multe legume in dieta dumneavoastra. Tineti cont de aceasta -ratie 2:1 ratie de legume. Alegeti spanacul, napul, salata verde, varza, castravetele si telina.

2. Prea multe fructe

Fructele pot fi bogate in nutrienti si fibre, dar de asemenea acestea nu sunt lipsite de calorii. Acestea fiind zise, introducand mai mult de cinci fructte in sucul dumeavoastra va pooate adauga calorii in plus siluetei. Adaugati putine fructe in sucul dumneavoastra intr-o ratie de 2:1, cu 2 portii de legume si 1 portie de fructe.

3. Prea multe alte produse adaugate

Pastrati-va smoothie-ul simplu, adaugati 1 portie de fructe si 2 portii de legume, poate putin lapte, apa si cateva condimente cum ar fi scortisoara.

4. Prea multi indulcitori

Nu adaugati si mai mult zahar toxic in corpul dumneavoastra. Tine-ti minte, 1 lingurita de miere sau sirop de artar va adauga mai mult de 60 calorii in sucul dumneavoastra, lucru de care nu aveti nevoie daca sucul este deja indulcit natural datorita fructelor dulci pe care le-ati ales pentru smoothie-ul dumneavoastra.

5 thoughts on “4 greseli comune in prepararea sucurilor naturale care va ingrasa

  1. Felicitari autorului pentru acest articol bine documentat! Am aflat lucruri noi despre importanta zonelor protejate pentru conservarea biodiversitatii. Este incurajator sa vad ca exista organizatii precum IOZOO care se implica activ in monitorizarea si protejarea speciilor amenintate. Sper ca informatiile prezentate in acest articol sa ajute la constientizarea publicului si la initiative de conservare mai puternice.

  2. Am citit cu mare interes acest articol si am fost impresionat de munca depusa de cercetatori pentru conservarea speciilor rare. Este ingrijorator faptul ca multe dintre aceste specii se afla in pericol de disparitie din cauza pierderii habitatului lor. Sper ca oamenii sa fie mai constienti de impactul pe care il au asupra naturii si sa ia masuri pentru protejarea acesteia.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ. Mi-a placut cum autorul a explicat in detaliu despre importanta conservarii biodiversitatii si a mentinerii ecosistemelor sanatoase. De asemenea, am apreciat faptul ca s-au prezentat exemple concrete de specii care sunt in pericol si care necesita protectie. Este un subiect care ar trebui discutat mai mult si luat in considerare de catre toti.

  4. Am descoperit multe lucruri noi citind acest articol, cum ar fi faptul ca unele animale salbatice se regasesc si in Romania. De asemenea, am aflat informatii interesante despre habitatul lor si modul de viata.

  5. Articolul este foarte bine documentat si detaliaza pe larg informatii despre animalele salbatice. Mi-a placut modul in care au fost prezentate diferite specii si caracteristicile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *