Totul mergea bine intre tine si noua ta iubire, dar odata ce v-ati culcat impreuna BAM!…devine din ce in ce mai distant sau nu iti mai raspunde deloc la mesaje.

De ce fac barbatii asta?

Majoritatea femeilor nu vor sti niciodata de ce li s-a intamplat asta sau ce pot face pentru a preveni sa li se mai intample, asa ca ajung sa isi cladeasca un zid imens in jurul inimii, incetul cu incetul, caramida cu caramida.

Dar tu nu vei fi genul acela de femeie pentru ca iti voi spune tot ce trebuie sa stii. Iti voi dezvalui secretele pe care barbatii nu ti le vor spune.
Barbatii sunt niste creaturi ciudate, nu?
Ne putem certa despre scorurile meciurilor de fotbal pentru ore intregi…
Putem schimba un cauciuc in 10 minute, dar ne ia un secol sa ne spalam hainele…
Si, cateodata, cand vine vorba despre iubire si sex, nu stim sigur de facem unele lucruri.
Ce crezi? Ti s-a intamplat si tie sa auzi un barbat spunand asta?

Amicul tau,
Adam

PS: Daca un barbat este atras de tine din punct de vedere emotional, NICIODATA nu-si va pierde interesul dupa ce va culcati impreuna.

Rezumat

1. In cazul unor barbati, sexul era tot ce isi doreau de la inceput

Intr-o anumita perioada din vietile unor barbati, tot ce isi vor dori este sexul si vor face orice pentru a-l obtine.

Vor munci din greu, va vor vorbi cu tandrete, se vor distra cu voi si odata ce au obtinut ceea ce isi doreau, realizeaza ca trebuie sa va indeparteze pentru ca sexul era tot ce si-au dorit. Nu trebuie sa o luati personal. Este doar o realitate a vietii.

2. Credea ca se indragosteste de tine pana cand ati facut sex si a realizat ca nu te cunoaste.

Deci, cum te numesti?

Uneori, putem fi orbiti de dorinta, avand impresia ca stim unii oameni mai bine decat o facem in realitate. Asa ca, in mod evident, speri sa cunosti prenumele cuiva inainte de a te arunca in pat cu el.

Dar se intampla ca unii barbati si unele femei – binenteles, nu discriminam – sa se entuziasmeze foarte tare si sa simta o chimie fizica incredibila intre ei si parteneri. Apoi, faceti sex si realizati ca, de fapt, nu stiati nimic despre respectiva persoana. Sunt doar niste necunoscuti.

3. Pur si simplu nu exista acea chimie.

Poate ca doar nu i-a placut. Poate ca lui ii place un lucru, tie altul si asa, nu s-a putut gasi un echilibru. Acest lucru se intampla tuturor si este perfect normal.

4. Ii este teama sa nu te implici prea mult din punct de vedere emotional

Li se intampla tuturor barbatilor. Cred ca au gasit doar o aventura. Ei doar cerceteaza, se distreaza si oricum, nu prea sunt interesati de ceva mai mult la momentul si timpul actual din vietile lor.

Se arunca in pat cu o femeie si observa daca a reusit sa faca asta destul de usor. Ea incepe sa se implice mai mult din punct de vedere emotional decat el. Incepe sa il placa cu adevarat si ii arata semne ca si-ar dori ceva mai mult. In acest moment, barbatii vor incepe sa isi piarda interesul, in special daca nu se implica sau nu isi doresc acel nivel de conexiune emotionala.

5. Nu toate relatiile sunt facute sa dureze

Daca stati putin sa va ganditi, multe, daca nu toate, relatiile pe care le-ati avut in decursul vietii au durat foarte putin. Asta pentru ca exista multe aspecte cu care relatiile nu se afla in concordanta – cu care nu sunteti compatibili. Pentru ca o relatie sa dureze, trebuie sa supravietuiti multor niveluri de compatibilitate; sexuala, intelectuala, valori.

O gramada de detalii trebuie sa se alinieze pentru ca doua persoane sa cladeasca o relatie de lunga durata. Si, de multe ori, atunci cand doua persoane fac sex pentru prima data, acela devine un moment de claritate in relatie. De obicei, aici barbatii se vor retrage.

Asa ca, daca vi s-a intamplat si voua asta si posibil sa vi se mai intample cand iesiti la intalniri, nu va bazati starea emotionala pe decizia lui de a suna inapoi sau pe impresia ca va place sau nu.

In acelasi timp, daca va doriti ca un barbat sa fie atras de voi ca persoane, nu doar de sexualitatea voastra, trebuie sa va folositi intreaga fiinta pentru a-l atrage. Si nu e vorba doar de barbati. Nu incepeti cu sexul.

Asta este problema; puterea voastra sexuala fata de cea a barbatilor este extrem de potenta. Uneori, barbatii vor escalada munti pentru sex.

Dar daca folositi acea putere doar pentru a-l seduce, sa nu fiti surprinse de faptul ca in momentul in care puterea se disipa si el sa dispara la fel de usor.

4 thoughts on “5 motive realiste pentru care barbatii isi pierd interesul dupa sex

  1. Consider ca fiecare individ are datoria sa contribuie la mentinerea echilibrului ecologic si la conservarea diversitatii vietii pe planeta noastra. Este necesar sa fim constienti de impactul nostru asupra mediului si sa actionam in consecinta.

  2. Sunt uimit de cifrele prezentate in articol referitoare la declinul populatiilor de animale salbatice din intreaga lume. Este alarmant faptul ca unele specii se apropie de extinctie din cauza actiunilor umane.

  3. Ma impresioneaza eforturile depuse de organizatiile implicate in proiectele de conservare a biodiversitatii. Este reconfortant sa vad ca exista oameni dedicati care lucreaza pentru a proteja mediul inconjurator si speciile pe cale de disparitie.

  4. Articolul este foarte informativ si mi-a deschis ochii asupra importantei conservarii animalelor salbatice. Sunt de acord cu autorul ca este responsabilitatea noastra sa protejam speciile vulnerabile si sa ne implicam activ in aceasta lupta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *