Astazi, o baie este mai mult decat un loc de ingrijire si curatenie zilnica. Este o oaza personala de bunastare. Aici ai nevoie de mobila de baie, cum ar fi oglinzi de baie, dulapuri de perete, dulap de baie inalt cu oglinzi etc., care creeaza o atmosfera de bunastare.

Setul de mobila pentru baie poate consta din diferite componente care se completeaza reciproc. In gama de mobila pentru baie de la giselle.ro/promotii/ te asteapta dulapuri practice, suport depozitare metalic, suport organizator pentru lavoare, rafturi, precum si dulapuri de perete cu spatiu de depozitare pentru produse de ingrijire si multe altele.

Accesoriile de baie completeaza mobila eleganta, care este disponibila in diverse materiale. Ar trebui sa acorzi atentie liniilor clare, bine definite, atunci cand alegi mobila de baie. Pauzele in stil, infloririle si decoratiunile fac rapid ca baia sa para aglomerata.

In plus, mobilierul de baie opulent este mai greu de curatat decat cel minimalist, deoarece implica ingrijiri suplimentare. Daca doresti sa transformi aceasta incapere din casa ta, dar esti ingrijorat ca nu ai cum sa integrezi mobila de care ai nevoie acolo, iozoo.ro/promotii/iti ofera solutii care te vor surprinde, fara indoiala.

Chiuvetele cu dulap si rafturi

Chiuveta din baie este, de asemenea, foarte importanta. Daca nu ai mult spatiu liber, renunta la chiuveta cu un dulap sub ea si pariaza pe un raft deasupra, precum si pe o oglinda mare. In acest fel vei putea aranja tot ce ai nevoie si, in acelasi timp, eliberezi suficient spatiul. Pe de alta parte, daca decizi sa pui un dulap sub chiuveta, asigura-te ca incaperea este complet uscata si ca nu exista pericolul degradarii din cauza umezelii.

Utilitatea dulapurilor

Depozitarea prosoapelor, sampoanelor si a altor produse cosmetice in baie devine uneori problematica, mai ales daca ai probleme cu umezeala. In baia mica, poti incerca sa rezolvi problema aranjand rafturi pe pereti. Si ar trebui sa fie din metal. Daca folosesti o cabina de dus si un ventilator bun, nu exista pericolul ca umezeala sa se scurga pe prosoape. In plus, suprafetele metalice vor dura mai mult si cu siguranta nu se vor umfla din cauza umezelii.

Rafturi si etajere baie

Baia este rareori foarte mare. In general baia este de dimensiuni mici si pentru a avea suficient spatiu ai nevoie de rafturi de baie. Aceste elemente sunt indispensabile pentru depozitarea prosoapelor, a cosmeticelor si a detergentilor.

Cand spatiul este limitat, fiecare centimetru conteaza. De aceea, ai nevoie rafturi baie inguste care sa se potriveasca in cel mai mic colt sau de un raft de colt care iti permite sa obtii si mai mult spatiu de depozitare.

Indiferent cat de mare sau mica ar fi baia ta, la iozoo.ro/promotii/vi gasi rafturi de baie intr-o varietate de modele – raft de baie din bambus, etajera cu 3 rafturi, suport pentru prosoape de baie, raft pentru baie cu ventuze, etajera de colt cu 2 rafturi, raft de perete din otel, raft triplu de perete, carucior mobil cu rafturi, raft mobil pentru baie, dulap pentru baie cu sertar si raft reglabil, suport de lemn pentru baie cu rafturi, rafturi metalice, rafturi din bambus si multe altele.

In magazinul online iozoo.ro/promotii/c siguranta vei gasi ceva si pentru baia ta, indiferent de dimensiunea ei. Toata lumea ar trebui sa gaseasca raftul potrivit pentru baia sa.

Culorile mobilei din baie

O mare importanta pentru proiectarea baii mici, este conceptia culorilor. Evita tonurile intunecate, deoarece, acestea vor face ca spatiul sa para mai mic. Corpurile de iluminat mari si aplicele de pe pereti vor oferi o senzatie de spatiere.

Foloseste, de asemenea, rafturi baie in tonuri deschise, pastelate, care extind optic spatiul. Alb, bej deschis, galben pal, fildes sunt potrivite pentru baile mici, deoarece culorile luminoase si saturate, fac ca baia sa para mai mare si mai luminoasa.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}